Software as a Service, denumit și "software on demand", este un model de livrare al soluțiilor software, în care aplicația și datele sale asociate sunt găzduite și administrate centralizat de către furnizorul de SaaS, într-un centru de date, fiind accesate de către utilizator folosind un browser web.

Clientul beneficiază de utilizarea aplicațiilor în cadrul unui abonament lunar plătit, inclusiv de actualizările și noile versiuni ale aplicațiilor, fără nici un cost suplimentar pentru hardware, software, administrare sau actualizare a sistemului. SaaS a devenit un model de livrare comun pentru majoritatea aplicațiilor de business: contabilitate, logistică, colaborare, document management, arhivare, managementul proiectelor, managementul relațiilor cu clienții (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP) etc.

Una din directiile grupului Omnilogic este dezvoltarea de aplicaţii software personalizate, la cererea clienţilor. Ca şi client de aplicatii On Demand al grupului Omnilogic, alegeţi cum să lansaţi aplicaţia dvs. software, în funcţie de nevoile dvs. specifice şi de cerinţele legate de buget. Momentan sunt disponibile și pot fi oferite aplicaţiile din suita Oracle e-Business și soluția Siebel CRM, insă expertiza in domeniu ne permite să vă personalizăm aplicația de care aveți nevoie pentru eficientizarea activității cu buget optim. Acest model de business vă permite reducerea costului, de la o cheltuială de capital la o cheltuială de exploatare, eliberând mai mult capital pentru proiectele generatoare de venituri (sau strategice).

Grupul Omnilogic vă oferă aceste soluții în regim SaaS/on-demand, un model ce vă permite să obțineți beneficiile dorite, plătind doar un abonament pentru utilizarea lunară a sistemului, după ce acestea sunt implementate. Aveți astfel un control sporit asupra costurilor și eliminați necesitatea unor investiții în echipamente, licențe, instruiri la momentul inițierii proiectului.


Oracle eBusiness Suite

Oracle eBusiness Suite este cel mai complex pachet de aplicații ERP cu un portofoliu complex de soluții business intelligence care vă sprijină să aveți o imagine de ansamblu asupra întregii afaceri și are cea mai adaptabilă platformă de afaceri.

Prin experiența vastă pe care SDC o deține, această soluție, care se adresează companiilor de mari dimensiuni cu o activitate complexă este ofertată acum de Grupul Omnilogic in regim SaaS/on demand. Această abordare necesită o analiză și o personalizare substanțială pentru fiecare client în parte.


Oracle Siebel CRM

Oracle Siebel CRM este cea mai completă soluție CRM la nivel mondial ce sprijină organizațiile să se diferențieze în raport cu concurența și să obțină vânzări și profit maxime. Cu module personalizate pentru mai mult de 20 de industrii, Oracle Siebel oferă o combinație de caracteristici tranzacționale, analitice și de implicare în vederea gestionării tuturor operațiunilor orientate către clienți.

Prin experiența vastă pe care SDC o deține, această soluție, care se adresează companiilor de mari dimensiuni cu o activitate complexă este ofertată acum de Grupul Omnilogic in regim SaaS/on demand. Această abordare necesită o analiză și o personalizare substanțială pentru fiecare client în parte.Manufacturing and Engineering

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Manufacturing and Engineering sprijină producătorii să dezvolte, să producă și să distribuie produsele în timp util; utilizează procese eficiente care optimizează resursele și răspunde cerințelor de calitate, preț si livrare ale clienților.

Beneficii

 • Integrează strategiile de producție pentru a îmbunătăți competitivitatea;
 • Administrează toate tipurile de producție într-un sistem unic extins la nivel de societate , folosind aceeași gestiune a stocurilor, a materialelor, planificare, tip de achiziție și bază de date financiare pentru toate procesele de producție;
 • Permite tranziții rapide către tipuri de producție, pe măsură ce adăugați sau modificați linii de produse sau tactici;
 • Integrează simultan toate locurile de producție, indiferent de tipul sau tipurile de producție care se folosesc.

JD Edwards EnterpriseOne Configurator

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Configurator automatizează selecția și configurarea produselor extrem de complexe, prin integrarea completă a ciclului de vânzare și ofertare cu operațiunile desfășurate pentru achiziția materiilor prime și cu sistemele de producție. Totodată vă sprijină să faceți față presiunii și să profitați de oportunitățile generate de nevoile de configurare si customizare ale clienților.

Beneficii

 • Ghidează cu ușurință clientul pentru a identifica cea mai bună soluție pentru un anumit produs și sugerează opțiunile de up-sell;
 • Creează liste de componente, rute și stabilire a prețurilor configurate, asigură alte informații de business importante;
 • Verifică disponibilitatea tuturor componentelor solicitate și asigură opțiuni valabile de selecție pentru componente;
 • Definește elementele configurate pe mai multe niveluri și comenzi de lucru multiple rezultate din și asociate fiecărui nivel al elementului configurat;
 • Setează datele de livrare;
 • Furnizează prețuri nete ajustate;
 • Detaliază transporturile de marfă, discounturile și alte taxe la cerere.

JD Edwards EnterpriseOne Demand Flow Manufacturing

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Demand Flow Manufacturing utilizează metode brevetate pentru proiectarea liniilor de producţie, gestionează reaprovizionarea cu material și alocă personal pentru liniile de producție în funcție de volumul producției și nivelul de calificare.

Beneficii

 • Configurează un flux al liniei de producție utilizând linia proiectată;
 • Crează sincronizări grafice ale produselor și succesiunea de evenimente;
 • Crează hărți ale procesele pentru modelele mixte pentru gruparea pe familii de produse;
 • Dimensionează procesul Kanban si recalculează periodic dimensiunea Kanban;
 • Planifică cerințele de resurse;
 • Determină fezabilitatea planului pe baza capacității și cererii zilnice;
 • Repartizează cererea pentru liniile de produse.

JD Edwards EnterpriseOne Quality Management

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Quality Management oferă o abordare consistentă, controlată a managementului calității, ajutând la identificarea defectelor de la sursă. Prin încorporarea unor puncte de control definite de utilizator în operațiunile cheie, se poate verifica dacă un produs îndeplinește standardele, toleranța și specificațiile de design, de la recepția materialelor până la expedierea produsului final.

Beneficii

 • Gestionează tranzacțiile de stocuri asociate testării;
 • Determină măsura în care componentele achiziționate îndeplinesc specificațiile prestabilite;
 • Menține controlul datelor privind calitatea;
 • Înregistrează rezultatele testelor de calitate din secția de producție;
 • Furnizează informațiile necesare pentru a îmbunătăți procesele și produsul, rezultând un cost redus al calității şi o rată de respingere/rework mai mică;
 • Modulul poate fi integrat cu aplicatiile inventory management, procurement, product data management și shop floor management.

JD Edwards EnterpriseOne Requirements Planning

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Requirements Planning vă oferă planurile solide și fezabile și programul de care aveți nevoie pentru procese de producție stabile. Simplifică procesele de planificare prin posibilitatea integrării tuturor locațiilor si a proceselor de producție într-un singur loc al cerințelor de planificare.

Beneficii

 • Execuția DRP, MPS, și MRP pentru toată companie într-un singur proces;
 • Selecția dacă se dorește să se ruleze separat procesele de planificare a materialelor necesare pentru mai multe organizații sau o grupare din cadrul organizației;
 • Desemnarea oricărui loc de producție ca o sursă de ofertă, cerere sau ambele;
 • Selectarea orizonturilor de planificare dintre zilnic, săptămânal sau orice altă perioadă definită de utilizator;
 • Replanificarea unei întregi linii de produse, a unui produs sau unui grup de produse.

JD Edwards EnterpriseOne Plant Manager's Dashboard

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Plant Manager's Dashboard oferă aproape în timp real indicatori de performanță, permițându-vă să monitorizați operațiunile din fabrică dintr-o privire. Aceste valori selectate de utilizatori vă permit să detaliați datele pentru a întelege rapid activitățile operaționale și de producție din fabrică. Având acces la date analitice cheie, puteți evita sau rezolva probleme prin luarea rapidă de măsuri corective.

Caracteristici și beneficii

 • Managementul veniturilor – oferă metrici privind încasările viitoare în numerar și performanța venitului global;
 • Performanța expedierii către client – afișează informații despre realizare;
 • Performanța producției – furnizează date privind operațiunile de fabricație;
 • Eficacitatea managementului stocurilor – oferă informații de sinteză asupra rotației stocurilor;
 • Performanța furnizorilor – oferă informații sumare și detaliate privind performanța furnizorului;
 • Managementrul numerarului si capitalului.

JD Edwards EnterpriseOne Sales Order Management

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Sales Order Management administrează eficient comenzile primite din multiple surse astfel încât să fie minimizate costurile, să se atingă așteptările clienților și să se asigure profitabilitatea comenzilor.

Beneficii

 • Acccesarea rapidă a informațiilor necesare pentru configurarea produselor, evaluarea opțiunilor privind prețul, oferirea de sugestii privind completarea și extinderea produselor alese, verificarea datelor de livrare, calcularea transportului de marfă și verificarea cu un singur click a liniei de credit a clientului;
 • Vizualizarea istoricului prețurilor și profitabilitatea individuală a liniilor de vânzare;
 • Comenzi diverse, inclusiv cotații de prețuri și stornare a Comenzii inițiale, Comenzi și cotații EDI, Comenzi de expediție și transfer, kit de procesare și Comenzi aferente procesului de returnare a mărfii;
 • Documente predefinite în sistem în baza modelului de cumpărare al clientului.

JD Edwards EnterpriseOne Contract and Service Billing

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Contract and Service Billing calculează cu acuratețe facturile în baza regulilor predefinite în aplicație, oferindu-vă flexibilitatea de a respecta termenii și metodele de facturare agreate în contracte și în acordurile de service.

Beneficii

 • Identificarea veniturilor independent de procesul de facturare prin metode multiple, inclusiv în perioade de stagnare, momente critice și de referință;
 • Marcarea automată a ratelor și a altor taxe, cum ar fi componente, taxe și impozite etc.;
 • Aplicarea normelor de afaceri asociate garanțiilor de bună execuție sau altor limitări contractuale;
 • Posibilitatea alegerii dintre multiple formate de facturi standard sau personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale clientului.

JD Edwards EnterpriseOne Project Costing

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Project Costing oferă vizibilitate în timp real asupra tuturor costurilor și facturilor asociate proiectului, oferindu-vă informația de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți performanțele având o imagine actualizată a bugetulului inițial, a costurilor curente, angajamentelor deschise, proiecţiilor finale de costuri, precum și a informațiilor privind gradul de completare al fiecarui proiect.

Beneficii

 • Vizualizarea statusului proiectului în funcție de rol;
 • Abilitatea de a integra terminologie specifică industriei și companiei;
 • Gamă largă de functionalități de raportare, inclusiv rapoarte personalizate privind costurile asociate proiectului, analiza profitului istoric și ad-hoc, rapoarte privind activitatea de teren, analiza productivității și a muncii, raportarea angajamentelor, raportări financiare;
 • Formule integrate și metode de calcul personalizate;
 • Monitorizarea sumelor și unităților bugetate vs. realizate;
 • Automatizarea documentației privind schimbarea proceselor.

Food and Beverage Producers (Agriculture)

Aplicația Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Food and Beverage Producers oferă informații în timp real despre întregul ciclu de producție și/sau procesare, de la cultură la produsul finit.

Cu instrumentele, procesele și metodologiile caracteristice operațiunilor specifice activității dvs., veți rezolva problemele din activitatea curentă și veți îmbunătăți productivitatea. Aceste aplicații se integrează cu lanțul de aprovizionare, cu operațiunile financiare și cele de resurse umane pentru a vă ajuta să creșteți eficiența afacerii și să vă adaptați mai rapid mediului în continua schimbare.

Beneficii

 • Gestionarea atributelor terenurilor, culturilor și recoltării prin accesarea rapidă a datelor specifice fiecărei parcele;
 • Trasabilitatea costurilor operaționale pentru fiecare recoltă;
 • Gestionarea contractelor cultivatorilor și posibilitatea existenței unei structuri complexe de prețuri;
 • Crearea unui program de reconciliere a plăților, penalităților, bonusurilor și voucher-elor;
 • Definirea și gestionarea activităților de mixare/dozare a componentelor;
 • Gestionarea recipientelor și vizualizarea atributelor curente ale unui amestec dintr-un recipient, precum și a loturile de amestecuri planificate și a istoricului loturilor ale căror operațiuni au fost finalizate.

JD Edwards EnterpriseOne Grower Management

Ajutându-vă să planificați și administrați toate activitățile din fermă, de la pre-planificare la post-recoltare, Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Grower Management contribuie la creșterea productivității prin posibilitatea accesării informațiilor cu privire la cultură, cât și identificarea recoltei pentru fiecare parcelă pe parcursul întregului ciclu de cultivare.

Aplicația permite cultivatorilor și procesatorilor să acceseze date importante despre teren și cultură ce permit planificarea aprovizionarii.

Aplicația dispune de un sistem de administrare a recepționării culturilor care permite crescatorilor și procesatorilor să programeze rapid recepționarea materialelor, simplificând întregul proces, cu opțiuni flexibile pentru scenarii variate.

Aplicația îmbunătățește eficiența forței de muncă prin activități combinate pentru a minimiza costurile culturilor și pentru a crește productivitatea.

Aplicația permite livrarea convenabilă și în timp util către magazine, contribuind astfel la satisfacția clientului.

CaracteristiciBeneficii
Sistem de receptionare a culturilor

Gestionează terenul și activitățile specifice cultivării pe parcursul ciclului de producție;

Gestionează și monitorizează toate activitățile programate;

Împerechează coduri multiple, cu diferite caracteristici de recoltare, pentru aceeași cultură;

Administrează recepționarea eficientă a culturilor primite de la ferme interne sau externe în facilitățile interne de procesare

Banc de lucru pentru recoltare

Accesează rapid o baza de date centrală cu privire la culturile de pe fiecare parcelă și recoltarea acestora;

Menține un istoric al fiecărei recolte;

Monitorizează costurile operaționale pentru fiecare cultură;

Colectează măsurători de calitate în timpul ciclului de cultivare, cu raportarea activității pentru asigurarea calității în funcție de dată;

Parte integrantă a suitei JD Edwards EnterpriseOne Food and Beverage

Asigură o politică de preț și ajustări coerente prin integrarea contractelor de cultivator introduse în JD Edwards EnterpriseOne Grower Pricing and Payments;

O structură unică de baze de date pentru a integra operațiunile din întreaga activitate;


JD Edwards EnterpriseOne Grower Pricing and Payments

Creați și administrați contractele cultivatorilor

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Grower Pricing and Payments vă permite să încheiați acorduri cu cultivatorii și ulterior să monitorizați evoluția lor și conformitatea cu termenii și condițiile stabilite.

Aplicația vă oferă flexibilitate în gestionarea contractelor pentru monitorizarea și automatizarea execuției termenelor și condițiilor, prețurilor, programarea plăților ducând la controlul costurilor restante.

Cu această aplicație veți gestiona structuri complexe de preț realizate în funcție de mai mulți parametrii precum calitatea, cultura și regiunea, pentru a maximiza profitul.

Totodata veți păstra cele mai bune relații cu furnizorii prin plata la timp și cu acuratetțe, în concordanță cu condițiile din contract.

Caracteristici & Beneficii

CaracteristiciBeneficii
Administrarea contractelor și urmărirea gradului de conformitate

Urmăriți contractele și actele adiționale pentru reînnoire, termenii de calitate, termenele de execuție și clauzele contractuale;

Creați conexiuni pentru stabilirea prețurilor cu prețurile minime/maxime, matricea de preț și tarife bazate pe condițiile de calitate;

Stabiliți acorduri flexibile cu cultivatorii dvs., de la semănare până la recoltare;

Monitorizați respectarea termenelor și condițiilor stabilite

Sistem complet de decontare

Stabiliți în detaliu procesele de decontare;

Stabiliți cu ușurință programul, plățile, penalitățile, bonusurile și voucherele în funcție de termenii contractuali;

Efectuați plăți rapide și mai exacte în orice moment definit în contractul de producător

Parte componentă a suitei JD Edwards EnterpriseOne Food and Beverage

Monitorizați culturile de la cultivare la recoltare prin integrarea cu JD Edwards EnterpriseOne Grower Management;

Integrați toate operațiunile organizației, de la managementul resurselor umane la cel al lanțului de aprovizionare, folosind o structură unică de baze de date


JD Edwards EnterpriseOne Blend Management

Aspectele cheie ale aplicatiei:

 • Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Blend Management este un sistem web-based care automatizează toate aspectele procesului de producere a amestecurilor;
 • Oferă cultivatorilor o soluție integrată, web-based, pentru gestionarea tuturor aspectelor amestecurilor pentru a îmbunătăți eficacitatea și eficiența operațională;
 • Integrează producția de alimente și băuturi pentru o trasabilitate sporită, procese repetitive, managementul calității, precum și respectarea reglementărilor
 • Modulul este aplicabil oricărei operațiuni de afaceri care implică amestecuri de lichide pentru consumul uman, inclusiv sucuri, băuturi spirtoase distilate, pulberi sau agregate.

Caracteristici & Beneficii

Caracteristici Beneficii
Operațiuni specifice amestecurilor

Obțineți controlul și vizibilitatea asupra întregului proces de fabricare a amestecului;

Trasabilitate end-to-end, inclusiv urmărirea unor detalii importante despre fiecare parte a operațiunilor de amestecare;

Creșterea eficienței prin definirea și monitorizarea proceselor;

Identificarea greutății medii și valorile maxime și minime pentru fiecare componentă a amestecului.

Managementul lotului

Recalcularea automată a atributelor lotului ori de câte ori o activitate se desfășoară altfel decât cele caracteristice lotului

Managementul vaselor

Vizualizarea lotului curent de amestec dintr-un vas, precum și loturile planificate pentru operațiuni viitoare și un istoric al amestecurilor finalizate

Managementul eșantioanelor

Gestionarea eșantioanelor, inclusiv dimensionarea eșantionului, containerului și a instrucțiunilor

Parte componentă a suitei JD Edwards EnterpriseOne Food and Beverage

Bază de date cu structură unică pentru a integra toate activitățile specifice afacerii


Real Estate and Home Construction

Dacă închiriați sau dețineți proprietăți, Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Real Estate and Home Construction vă permite să administrați proactiv proprietățile dvs. comerciale și industriale pe toată durata ciclului de exploatare. Cu această aplicație eficientizați operațiunile curente, minimizați costurile imobiliare de exploatare, maximizați venitul pe metru patrat, gestionați locația, și facilitați negocierile de leasing și gestionare a proprietății. Această soluție scalabilă integrează virtual toate informațiile despre proprietatea respectivă, permițându-vă să eficientizați procesele financiare și operaționale.

Beneficii

 • Asigură un spațiu de lucru colaborativ– partajare documente, solicitarea de rezoluții la diverse probleme, administrarea și coordonarea responsabilităților între echipele interne și externe;
 • Îmbunătățirea eficienței și integritatea datelor – includerea automată a tuturor informațiilor existente despre proprietăți (ex: contracte de leasing, rate de neocupare, facturi recurente) și reducerea dramatică a timpului necesar pentru a crea previziuni exacte și specifice, bugete și evaluări;
 • Sprijinirea întregului ciclu de viață – oferă managementului o imagine exactă și în timp util a operațiunilor pentru fiecare proprietate imobiliară;
 • Eficientizarea proceselor repetitive – îmbunătățirea productivității în timpul planificării, achiziției, construcției și vânzării;
 • Gestionarea ofertelor de produse apropiate - pentru comunități sau subdivizii, gestionarea fazelor, loturilor, planurilor, creșterilor și opțiunilor;
 • Gestionarea profitabilității pentru fiecare comunitate – o interfață personalizată, intuitivă, care poate fi accesată atât la locul de munca, cât și în sediul central, care oferă toate datele solicitate celor care au nevoie.

JD Edwards EnterpriseOne Advanced Real Estate Forecasting

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Advanced Real Estate Forecasting este o soluție scalabilă, web-based, care integrează procesele de tranzacționare, bugetare și previzionare astfel încât managerii proprietăților să poată crea rapid previziuni actualizate și bugete exacte la nivel de unitate, proprietate sau portofoliu.

Beneficii

 • Îmbunătățește eficiența, acuratețea și integritatea datelor - reduce drastic timpul necesar pentru a crea previziuni exacte și personalizate, bugete și evaluări.

Contactați-ne pentru a identifica împreună în ce măsură ideile pe care vi le propunem contribuie la atingerea obiectivelor dvs. de afaceri, creșterea productivității activității, scăderea costurilor și folosirea resurselor cât mai eficient, pentru o afacere cât mai profitabilă. Toate acestea fără investiții inițiale majore!